Tandløse Hobro IK sænket af flot frispark

Hobro IK tabte søndag aften 0-1 på udebane tilSønderjyskE i første indbyrdes opgør om at spille med om kvalifikation til Europa League. Dermed fik de gulklædte ikke det bedste udgangspunkt inden returkampen næste søndag.

Selv om Hobro IK for længst har sikret sig overlevelse i Superligaen, var der alligevel noget at spille om, da holdet søndag aften mødte SønderjyskE på udebane.

Over to kampe skal de to hold nemlig spille om muligheden for at kvalificere sig til Europa League. For Hobro IK's vedkommende foregik det i første kamp uden holdets målmaskine, Pål Kirkevold, som måtte sidde over med en skade i lysken.

Det kunne desværre ses på Hobros offensive spil, som kampen igennem manglede bid og aggressivitet. Første halvleg bød ellers på gode chancer til begge hold. Blandt andet et par hjørnespark var tæt på at gå forbi Hobro-keeper Jesper Rask, som måtte diske op med gode redninger.

Alligevel lød stillingen på 0-0 ved pausen.

I anden halvleg var SønderjyskE bare bedst. Og efter 66 minutters spil lykkedes det Lees Luijckx at sende bolden op i det fjerne målhjørne på et frispark. 1-0 til hjemmeholdet.

Selvom Hobro IK havde flere tilløb til målfarlige chancer, blev det aldrig farligt for alvor, og savnet af Alka Superligaens topscorer var til at mærke i offensiven.

Det blev ved den enlige scoring til SønderjyskE. Returopgøret spilles næste søndag klokken 16 på DS Arena i Hobro.