LIGE NU:

Teambuilding i trækronerne ryster nye elever sammen

120 nye studerende på erhvervsakademiet i Hobro kastede sig ud i alverdens prøvelser, da de blev rystet sammen med teambuilding.

Kan du køre en medstuderende gennem en keglebane i skoven - i trillebør og med bind for øjnene? Eller kan du klare dig gennem en udfordrende klatrebane i trætoppene? Og er du og dine nye studiekammerater de sejeste til høvdingebold?

De spørgsmål kunne 120 nye studerende på Erhvervsakademi Dania i Hobro få besvaret tordsdag, da de som en del af deres introuge kastede sig ud i teambuilding i Østerskoven i Hobro.

Det er en fast tradition, at de nye studerende, som skal læse til finans- handels- eller logistikøkonomer, bliver kastet ud i teambuilding og opgaver, der kærver både fysik, og gode samarbejds- og kommunikationsevner, og det har et hit hos de nye studerende.

 
 
Foto: Mette Kristensen

- Det er virkelig sjovt. Normalt kan jeg godt have lidt højdeskræk, men når man er spændt fast og er deroppe, er det intet problem. Det var bare fedt, siger Theis Vincent tydeligt begejstret efter at have fuldført klatrebanen i trætoppene.

Undervejs måtte han give sin holdkammerat og nye studiekammerat, Frederik Fonseca en hjælpende hånd, da turen i trætoppene blev en rigeligt stor mundfuld.

- Det var sjovt, men der halvvejs blev jeg godt nok lidt svimmel, så jeg kunne ikke rigtig se noget og heller ikke mærke mine hænder, siger Frederik Fonseca, som nok ikke helt heldigt havde sprunget morgenmaden over inden dagens strabadser.

 
 

Normalt afsluttes teambuildingdagen med middag og fest, men det har coronaen spændt ben for i år. De to nye studiekammerater er dog ikke kede af, at dagen ikke ender i bajere og ballade.

- Jeg synes, det her er sjovere. Jeg vil hellere rende rundt og arbejde og lege i skoven hele dagen, siger Theis Vincent.

Og Frederik Fonseca tilføjer:

- Det her er da meget federe. Så lærer man også hinanden bedre at kende. Så jeg synes, at det er fedt.