Foto: Tv2nord.dk

Tidligere OB'er kommer til Hobro

1. divisionsholdet Hobro forstærker offensiven med 21-årige Lucas Jensen, der kommer til klubben fra OB.

AaB har måttet afgive flere af deres stamspillere til OB i den forgangne sæson, men det kan også gå den anden vej.

Det bliver dog ikke AaB der overtager en OB-spiller i denne omgang, men i stedet Superliga-nedrykkerne fra Hobro.

De har torsdag hentet den 21-årige offensivspiller Lucas Jensen til klubben på en etårig kontrakt. Tidligere torsdag blev hans kontrakt med OB ophævet, og klar stod altå Hobro, der bliver Lucas Jensens nye hold. 

Læs også Hobro sælger profil til Viborg

 

Hobro har - efter salget af Jung-Bin Park til Viborg - søgt forstærkning til offensiven og med Lucas Jensen på plads er det ønske opfyldt.

- Med tilknytningen af Lucas får vi hentet endnu en af Oves ønskespillere. Lucas er en ydmyg knægt, som vil frem i verden, og som er indstillet på at arbejde hårdt. Vi har ledt efter en spiller med fart, som kan udfordre og samtidig spille flere pladser på banen. Disse kriterier opfylder Lucas, siger sportschef Jens Hammer Sørensen og fortsætter.

- Vi har kendt Lucas i mange år og har altid synes godt om ham. Vi har altid haft svært ved at tøjle ham, når han har spillet mod os. Derfor er vi glade for, at det nu er os, som får glæde af hans kvaliteter. Lucas har været indstillet på at tage et trin ned, så han kan få fast spilletid. Det kan han få i Hobro IK, og derfor mener vi, at aftalen er et godt match for begge parter.

Ove Pedersen kender Lucas Jensen fra deres fælles fortid i OB og den 21-årige ser frem til opholdet i Hobro.

- Jeg har haft nogle gode snakke med Ove, og jeg synes det er et spændende projekt Hobro har gang i. Det er etstærkt hold, som har ambitioner om at rykke op i Superligaen, hvilket jeg gerne vil være en del af. Jeg håber opholdet i Hobro byder på et år i toppen af 1. division, som også meget gerne må resultere i en oprykning. Personligt vil jeg gerne spille en masse kampe og bidrage med det jeg er bedst til, hvilket er mål og assists, siger Lucas Jensen der har fået sin fodboldopdragelse i Holstebro. Han kom siden til Viborg FF og i 2014 skiftede han så til OB.

Læs også Hobro IK efterlyser kapital: Klubben sælger folkeaktier

Selvom han kun er 21 år gammel har han allerede 48 Superliga-kampe på CV'et.