Seneste nyt:

36-årig er ikke længere sigtet i Mia-sagen

Den ene af de to 36-årige mænd, der blev anholdt i sagen om drabet på Mia Skadhauge Stevn, er ikke længere sigtet.

En af de to 36-årige mænd, der blev anholdt og sigtet for at have dræbt Mia Skadhauge Stevn, der forsvandt efter en bytur i Jomfru Ane Gade i Aalborg lørdag 5. februar, er ikke længere sigtet i sagen.

Det oplyser Nordjyllands Politi.

Den 36-årige mand blev anholdt 9. februar, men blev løsladt ved et grundlovsforhør dagen efter. Han var fortsat sigtet i sagen, men denne sigtelse er nu frafaldet.

- Vores omfattende efterforskning af denne 36-årige mands færden er nu afsluttet - og den viser, at han ikke har noget at gøre med, at Mia forsvandt, og at hun senere blev fundet afgået ved døden. Derfor er sigtelsen mod denne mand helt frafaldet, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi.

Politiet afspærrede et område i Hammer Bakker i forbindelse med den tidlige efterforskning i sagen.
Politiet afspærrede et område i Hammer Bakker i forbindelse med den tidlige efterforskning i sagen.
Foto: Ib William Christensen / TV2 Nord

Anden mand er fortsat fængslet og sigtet

Frank Olsen oplyser, at det har været nødvendigt at opretholde sigtelsen af den 36-årige mand indtil nu af hensyn til efterforskningen.

- Vores efterforskning af også hans forhold har været særdeles omfattende, for vi skal være helt sikre på, at han ikke har noget med sagen at gøre. Og det er vi nu. Derfor frafalder vi sigtelsen mod ham, siger vicepolitiinspektøren.

En anden 36-årig mand er varetægtsfængslet og fortsat sigtet i sagen. Politiets omfattende efterforskning af sagen fortsætter, og politiet har af hensynet til dette arbejde og de pårørende ingen yderligere kommentarer.

- Vi kan ikke kommentere på detaljer i en igangværende efterforskning, men overordnet kan jeg slå fast, at vi fortsat har et omfattende arbejde foran os med at kortlægge forløbet, foretage afhøringer, undersøge tekniske spor og foretage sporanalyser samt gennemse videomateriale, siger Frank Olsen.