Seneste nyt:

Avis: Drabssigtede i Mia-sagen havde fælles kriminel fortid

Ekstra Bladet har fået indsigt i retsdokumenter om en af de to sigtede i drabet på Mia Skadhauge Stevn. Han blev dømt i 2016. Udover det har den anden sigtede i sagen også en kriminel fortid, og de to har ifølge BTs oplysninger udgivet sig for at være politibetjente sammen.

En af de sigtede i drabet på Mia Skadhauge Stevn er tidligere dømt for syv tilfælde af blufærdighedskrænkelser. 

Det fortæller ekstrabladet.dk tirsdag.

Den sigtede skulle ifølge retsdokumenterne have sat kameraer op på bade- og soveværelset, og derfor kunne han blandt andet følge med i, når ofrene sad på toilettet, og når de skiftede tøj.

Ifølge avisen skulle det yngste offer være 14 år, da hændelsen fandt sted.

Ikke den eneste med kriminel baggrund

Den sigtede mand i Mia-sagen blev løsladt efter grundlovsforhøret, der torsdag fandt sted i Retten i Aalborg. Den anden sigtede mand, der er varetægtsfængslet, er også tidligere dømt.

Det fortalte TV2 Nord i fredags. Den varetægtsfængslede mand er tidligere dømt for både blufærdighedskrænkelse og for at klippe bremserørene over på en ekskærestes bil.

Udover de ovenstående forhold har B.T. afsløret, at de to mænd har lavet ugerninger sammen. Avisen har nemlig fået aktindsigt i domsbog fra retten i Hjørring, og her fremgår det, at de to 36-årige mænd er dømt for at udgive sig for at være politibetjente med politilegitimation til fodboldturneringen DANA Cup.

De udgav sig angiveligt for at være betjente for at kunne komme ind i festteltet.


Efterforskning fortsat i gang

Nordjyllands Politi er fortsat i gang med efterforske drabet på 22-årige Mia Skadhauge Stevn. Politiet har løbende bedt offentligheden om hjælp - og fredag udsendte de billeder af en sort bil og efterlyste vidner i to specifikke tidsrum. Herefter har de modtaget hundredvis af henvendelser.

- Vi mangler svar på hele hændelsesforløbet. Hvad skete der, fra hun blev samlet op på Vesterbro, til vi fandt hende i Dronninglund Storskov, sagde vicepolitiinspektør, Frank Olsen, mandag til TV2 Nord.

Lørdag kunne politiet bekræfte, at det var Mia Skadhauge Stevns, som var fundet i Dronninglund Storskov. Senere på dagen afsluttede politiet undersøgelserne i skovområdet.