Seneste nyt:

Varetægtsfængslet i Mia-sagen accepterer fængsling i yderligere fire uger

En 36-årig mand har accepteret en forlængelse af varetægtsfængslingen, og politiet opretholder sigtelsen mod den 36-åriges ven, der på et tidspunkt var anholdt i sagen om drabet på Mia Skadhauge Stevn.

Den 36-årige mand, der 10. februar blev varetægtsfængslet, sigtet for at have dræbt Mia Skadhauge Stevn, har ifølge vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi accepteret en forlængelse af fængslingen.

- Vi har fået et skriftligt tilsagn fra den sigtedes forsvarer om, at den sigtede frivilligt lader varetægtsfængslingen forlænge, siger Frank Olsen.

Han forklarer, at det sker af og til, at en sigtet person på baggrund af en drøftelse med sin forsvarer når frem til at acceptere en varetægtsfængsling.

Der vil ikke blive afholdt et retsmøde torsdag i forbindelse med, at varetægtsfængslingen af den 36-årige mand forlænges med yderligere fire uger.

Efterforsker fortsat

Frank Olsen oplyser, at sigtelsen mod den 36-årige varetægtsfængslede ven opretholdes.

- Vi efterforsker stadig omkring begge sigtede, siger Frank Olsen.

Han fortæller, at teknikerne er i gang med at undersøge de fund og spor, der er sikret i forbindelse med efterforskningen af drabet på Mia Skadhauge Stevn, der blev fundet i Dronninglund Storskov, efter hun var blevet samlet op af en bil på Vesterbro i Aalborg søndag morgen 6. februar.

- Vi er stadig i gang med afhøringer af vidner og klarlæggelse af hele hændelsesforløbet, fra hun sidst blev set i live, til vi fandt hende i Dronninglund Storskov, siger Frank Olsen.