LIGE NU:

Michelin Guiden har været på besøg i Nordjylland

Onsdag kunne man på Michelin Guidens Twitter se, at guiden har været forbi Nordjylland.

Den verdensberømte og meget anerkendte spiseguide, Michelin Guiden, har besøgt Nordjylland. Onsdag skrev guiden ud på deres twitter-profil, at de har været i Aalborg for at tjekke dets gastronomiske landskab ud.

Det er første gang, at Michelin officielt melder ud, at de har været forbi Nordjylland. Præcis hvilke restauranter de har besøgt, melder de ikke ud, men rundt om i det gastronomiske miljø i Nordjylland har man en fornemmelse af, at Michelin har været forbi.

Et af de steder, hvor man har stærke indikationer på, at Michelin har været forbi, er Ruths Hotel i Skagen.

- Vi fornemmer, at Michelin Guiden har været forbi os. Når der sidder en engelsk herre alene på restauranten uden for sæsonen og diskret tager notater – så fornemmer man, uden at være sikker, at det kunne have sammenhæng med, at Michelin Guiden har været i Nordjylland, siger Peter Christian Jensen, der er administrerende direktør for Ruths Hotel.

Selvom Peter Christian Jensen har en fornemmelse af, at Michelin Guiden har været forbi Ruths Hotels gourmetrestaurant, så tør han ikke tro på, at Michelin stjernen er i hus. Men hvis det skulle ske, så ville det være med både stolthed og ængstelighed.

- Det kan ikke siges med ord, hvor stort det ville være – det er noget en hver kok går op i. Jeg ville være enormt stolt, hvis jeg kan være medvirkende til, at vi får en stjerne – det kan ikke være større rent fagligt. Hvis vi skulle være så dygtige at få en stjerne, så ville forventninger til hele huset blive enormt høje og ikke kun vores gourmetrestaurant, siger Peter Christian Jensen.

Et skulderklap til den gastronomsike udvikling

Det nordjyske restaurantnetværk, GastroNorth, hilser også Michelin Guiden velkommen i Nordjylland. Her ser kommunikationschefen i GastroNorth, Mads Stenstrup, også Michelin Guidens besøg som et skulderklap for den udvikling, gastronomien har været igennem i Nordjylland.

- Bare det at de kommer er jo et indtryk for, at de har en fornemmelse af, at der er noget at komme efter, siger Mads Stenstrup.

Både restauratører i Aalborg og Skagen har haft fornemt besøg.
strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

Aalborg Operafestival

play Kirsten og Andreas optræder på altaner under operafestival

strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Til forsiden

Til forsiden