Serie Mit Skagen

26:03

Dette afsnit

Mit Skagen - Jakob Sund (12:12)

12/01/2015

Skagen er kendt af alle. Et nationalt klenodie på niveau med Tivoli, Kronborg og fodboldlandsholdet fra 1992. Lyset og kunsten. Snobberiet og uge 29. Skinken og fisken. Værfterne og cafeerne. Vesterby og Østerby. Festival og fiskerestauranter. Havnen og Højen. I en serie på 12 programmer fortæller 12 personer deres historie om Skagen. De 12 er enten indfødte fastboende, tilflytter-fastboende, indfødte fraflyttede eller deltids-skawboere. Og via deres historier om Skagen og skawboerne kommer ”Mit Skagen” rundt også til steder, der er ukendte for de fleste. Tilrettelæggelse: Per Jensen

Skagen er kendt af alle. Et nationalt klenodie på niveau med Tivoli, Kronborg og fodboldlandsholdet fra 1992. Lyset og kunsten. Snobberiet og uge 29. Skinken og fisken. Værfterne og cafeerne. Vesterby og Østerby. Festival og fiskerestauranter. Havnen og Højen.

I denne serie på 12 programmer fortæller 12 personer deres historie om Skagen.  De 12 er enten indfødte fastboende, tilflytter-fastboende, indfødte fraflyttede eller deltids-skawboere.

Tilrettelæggelse: Per Jensen

Afsnit

Alle serier