Mors-Thy led første nederlag

Spillerne fra Mors-Thy Håndbold måtte for første gang i denne sæson forlade banen som tabere, da de torsdag aften tog imod KIF Kolding-København.

Det blev ikke til den fjerde sejr ud af fire mulige for Mors-Thy Håndbold i herrernes håndboldliga. Det nordvestjyske mandskab tabte torsdag aften med 26-21 til KIF Kolding-København hjemme på "Bette Balkan".

Mors-Thy var ellers længe godt med i torsdagens kamp mod KIF, der før sæsonen blev regnet som en af favoritterne til at vinde mesterskabet, og det var først midt i anden halvleg, at gæsterne trak fra hjemmeholdet, som var bagud med 14-13 ved pausen.

Værterne havde svært ved at spille sig igennem Kolding-Københavns defensiv, og det gjorde det svært for dem at hænge på i slutfasen. Publikum bakkede Mors-Thy-spillerne op i alle 60 minutter, men KIF var for stor en mundfuld for det hidtil ubesejrede hjemmehold.

Nederlaget ændrer dog ikke på, at Mors-Thy har fået en flot sæsonstart og står med seks point efter fire kampe. Det rækker til en tredjeplads i herrernes håndboldliga, hvor Aalborg Håndbold topper sammen med Bjerringbro-Silkeborg. De to hold har begge maksimumpoint efter fire kampe.