Foto: Stine Agnholt Andersen, TV MIDTVEST

Par vækket brat: - Der holder sgu en bil i stuen

Lene Rotbøll og Keld Rolighed Andersen blev vækket på dramatisk vis, da en spritbilist bragede ind i deres hus og standsede en meter fra deres seng.

Lene Rotbøll og Keld Rolighed Andersen sov dybt, da det utænkelige skete: En bil bragede klokken 02.22 ind i det hus, de har lejet på Nørrebro i Nykøbing, lavede et enormt hul i muren og standsede en meter fra deres seng.

Et scenarie, der nok ville have fået de fleste til at gå i panik og skrige op. Men Lene Rotbøll forklarer til TV MidtVest, at hun først vågnede, da Keld sagde:

- Der holder sgu en bil inde i stuen.

- Vi har det efter omstændighederne godt. Keld slog sin arm, da han væltede ud af sengen, men det er formentlig ikke alvorligt, siger Lene Rotbøll til TV MidtVest. 

Læs også Spritbilist bragede ind i hus og parkerede i soveværelset

- Det var helt mørkt. Vi havde ikke noget lys, og fjernsynet eksploderede. Jeg gik ud i bare tæer og nattøj og lånte en trøje og et par sko af naboen, uddyber hun.

Parret er nu blevet genhuset et andet sted i Nykøbing, men søvn er det ikke blevet til ovenpå den voldsomme oplevelse.

- Det er sagt på jysk meget træls. Men det er trods alt heldigt, at det ikke gik værre. Det kunne være gået riv-rav-ruskende galt. Huset kunne være væltet ned over os. Lige nu er jeg ikke så rystet, men det kan være, at det kommer senere, siger Lene Rotbøll.

Midt- og Vestjyllands Politi ved endnu ikke, præcis hvordan uheldet skete, men den 19-årige mand, der kørte bilen og i rundkørslen ved Ringvejen mistede herredømmet over den, er indtil videre sigtet for spritkørsel.