01:39

Michael Nielsens familie leder fortsat efter han. Han har været forsvundet siden onsdag.

Michael Nielsens familie leder fortsat efter han. Han har været forsvundet siden onsdag. Foto: Privatfoto

1 af 2

Se video: Datter til forsvunden: Jeg tror på, han er i live

Frivillige og pårørende leder fortsat efter 53-årig mand, der har været forsvundet siden onsdag.

Over 100 personer var lørdag mødt op ved Galtrup Musik- og Idrætsefterskole for at hjælpe til med eftersøgningen af 53-årige Michael Nielsen, der forsvandt fra Rehabiliteringscenter Strandgården i Nykøbing Mors onsdag aften. Han er sidst set nær efterskolen.

For 2,5 år siden kom den nu tidligere landmand Michael Nielsen ud for en arbejdsulykke, som gjorde ham hjerneskadet. Siden da har han boet på rehabiliteringscentret i Nykøbing. Her går han normalvist ture sammen med personalet eller sine gæster, men onsdag forlod han centret på egen hånd. Det skriver TVMidtVest.

- Han er godt gående, idet han træner en del. Men bliver han træt eller har lægger sig, kommer han ikke op igen. Han bliver meget let overstimuleret og sker det, kan han ikke rejse sig, medmindre han får hvilet inden. Og han har sandsynligvis heller ikke fået hverken mad eller drikke, siger Michael Nielsens datter, Mia Mejlby Nielsen til TVMidtVest.

Mia Mejlby Nielsen var sammen familie, venner og frivillige med til at organisere dagens eftersøgning. De fremmødte blev delt ind i mindre grupper for at finkæmme mulige områder, hvor Michael Nielsen kan være.

Michael Nielsen har mistet sin korttidshukommelse, og sommetider vender han mentalt tilbage til livet som landmand.

-Jeg tror på, at vi nok skal finde ham, men selvfølgelig er jeg bange. Jeg vil tro på, at han er i live, indtil det modsatte er bevist.

Lykkes det ikke at finde Michael Nielsen i dag, leder familien videre i morgen. Har man lyst til at deltage, så kan man holde sig orienteret om eftersøgningen på Mia Mejlby Nielsens facebookside. 

Politiet har tidligere brugt helikopter i eftersøgningen, men nu håber de meget på borgerhenvendelser, der kan give et gennembrud i eftersøgningen.