Stjålen teatertrailer genfundet kort inden forestilling

Foto: Privatfoto

Limfjordsteatret kom pludselig i et kapløb med tiden, da en trailer med vigtigt teknisk udstyr blev stjålet, kort inden en forestilling i Skive.

Der var i den grad panik før lukketid, da Limfjordsteatret på Mors på et tidspunkt mellem søndag og mandag fik stjålet en lukket trailer, der blandt andet var fyldt med en masse teknisk udstyr. 

Noget af udstyret skulle nemlig bruges til en forestilling i Skive tirsdag aften. Det skriver Limfjordupdate.dk.

Efterlysningen af traileren blev delt i stor stil på de sociale medier, og det gav i sidste ende pote, da traileren blev fundet tirsdag eftermiddag i Øster Jølby, lige i tide til at forestillingen kunne blive afviklet.

- Tak for hjælpen. Traileren er nu fundet i Øster Jølby og er nu kommet hjem til teatret. Tak for delinger på Facebook. Tak til DR, Nordjyske og Limfjordupdate for at dele budskabet i medierne. Tak til borgere, der har holdt øje, skriver Limfjordsteatret i et opslag på sin Facebook-side.

- Og tak til Morsø Kommune (Skov og Park) for den uvurderligere hjælp med at sikre det meste af vores udstyr. Og tak til de mange, der har tilbudt lån af trailer, mens vores egen har været væk. Vi mangler nu kun to styk JBL EON Højtalere og én 10 kanals Allen & Heath mikserpult, før alt er hjemme igen.

Allerede i mandags var dele af indholdet fra traileren blevet fundet på en rasteplads på Skræppedalsvej på Mors af en ansat ved Vej & Park i kommunen. 

Tyvene havde brugt gaffatape til at skjule teatrets hjemmeside på siderne af traileren, men var ikke lykkedes godt nok med det, til at traileren ikke blev genkendt.

 

Forsiden lige nu