Missing People om forsvundne Jens: - Vi giver ikke op

Foto: Nordjyllands Politi

Organisationen Missing People udvider eftersøgningen af Jens Hvirvelkær, mens politiet indstiller eftersøgningen.

Politiet har ledt. Missing People har sammen med mange frivillige ledt. Men der er endnu intet spor efter 81-årige Jens Hvirvelkær. 

Det får dog ikke den frivillige organisation Missing People til at give op, og i dag udvider de eftersøgningen.

Jens Hvirvelkær forsvandt fra sit plejehjem i Nibe natten til tirsdag. Missing People har været på sagen siden onsdag morgen, og lørdag fortsætter de eftersøgningen. Her drager frivillige ud i vaders for at afsøge vådområdet. Desuden bliver der sendt droner ud.

- Vi skal nok finde ham. Men chancen for at finde ham i live er forsvindende lille, og det er simpelthen på grund af det hårde vejr. Vi bliver ved med at lede, for at de pårørende kan få en afklaring, forklarer Rene Nielsen fra Missing People. 

Missing People og Nordjyllands Politi har i de seneste dage gennemsøgt området omkring plejehjemmet. Desuden har dykkere fra Aalborg Beredskab gennemsøgt vandet. 

- Vores indledende eftersøgning handlede i høj grad om at få afsøgt et stort område hurtigst muligt, fordi der var chancen for, at han var i live stor. Nu hvor chancen svinder ind, kan vi lave en mere grundig eftersøgning på det samme område, siger Rene Nielsen. 

Da Jens forsvandt, havde han kun meget lidt tøj på. Han beskrives som 165 centimeter. cirka 88 kilo, og hans søn Allan Hougaard beskriver ham som værende lettere dement og dårligt gående. Han bruger normalt stok, men stokken han har efterladt på plejehjemmet.

Missing Peoples eftersøgning går i gang klokken 14 ved Festivalshuset i Nibe.

Vagtchef hos Nordjyllands Politi, Henrik Beck, oplyser her til formiddag, at politiet indstiller eftersøgningen.

Forsiden lige nu