Foto: Nibe Festival

Nibe Festival sætter stærke danske navne på plakaten

Nibe Festival har torsdag udvidet plakaten for årets festival med yderligere fire navne. Der er tale om fire danske artister, som ifølge festivalen gør sig godt live.

Der er lagt op til en stor fest i Skalskoven, når årets Nibe Festival løber af stablen fra 28. juni til 1. juli. Festivalen har allerede præsenteret topnavne som Bryan Adams, Emeli Sandé (UK), L.O.C. og D-A-D, og nu er yderligere fire navne klar til at blive trykt på festivalplakaten.

- Vi vil så gerne præsentere artister der tør og insisterer på at komme langt udover scenekanten - ud til et publikum, der også vil festen. Det er dagens fire artister på hver sin måde et godt eksempel på, siger festivalleder Peter Møller Madsen i en pressemeddelelse.

Læs også Nibe Festival skruer op for 80'er-rocken med Bryan Adams i Skalskoven

De fire artister, som Nibe Festival torsdag har løftet sløret for, er grupperne Folkeklubben og Dúné, rapperen Clemens og DJ'en Faustix.

Artisterne rammer forskellige målgrupper, og de er alle en etableret del af den danske musikscene. De bliver en del af festivalprogrammet, som udover de stærke topnavne også tæller blandt andre Kim Larsen & Kjukken, Suspekt, Gnags, Alex Vargas, Ukendt Kunstner, TV-2, Magtens Korridorer og Carpark North.