Foto: Henning Bagger (Scanpix)

Amerikansk hiphop og dansk rock på plakaten til Nibe Festival

Nibe Festival har onsdag offentliggjort otte nye navne, der skal spille på årets festival.

Der bliver musik for enhver smag, når festen til juli løber af stablen i Skalskoven. I forvejen har Nibe Festival offentliggjort flere store navne, men onsdag er der fyldt otte mere på plakaten. 

To af navnene har lavet hits som langt de flest festivalgæster vil kunne synge med på. Det drejer sig om den amerikanske rapper Big Boi, der er i mange år har været den ene halvdel af duoen OutKast. Til koncerter spiller Big Boi både sine egne sange, men de store hits fra OutKast-tiden som for eksempel "hey ya", "roses" og "ms. jackson" vil også brage ude af højtalerne i Skalskoven. 

Læs også Nibe Festival flytter til større rammer

Som det andet store navn i denne omgang har festivalen præsenteret de danske rocklegender fra Dizzy Mizz Lizzy. Med Tim Christensen som frontfigur vil gruppen lade sange som "silverflame", "love is a losers game" og "11:07 pm" rulle udover sommerens festivalgængere. 

Derudover har festivalen præsenteret de to unge solister Jacob Dinesen og Alex Vargas. I den mere rutinerede afdeling kommer Michael Falch med band samt duoen Hush med Dorthe Gerlach og Michael Hartmann. 

Som de to sidste præsenterer festivallen tyske ItaloBrothers og Bryan Adams Tribute. 

Nibe Festival bliver i år afholdt fra den 4. til den 7. juli.