01:55

Bare rolig, Nibe festivalen flytter ikke fra Skal Skoven, nej der er såmænd bare festivalens administation og lager, der flytter 100 meter længere ned af den vej hvor Nibe festivalen hidtil har haft festival lokaler. Nibe festivalen har købt en stor lager bygning på over 4500 m2 så der nu er plads til alt det som man bruger en musikfestival.

Festivalgæsterne skal som altid boltre sig i Skalskoven, men festivalledelsen er flyttet til større rammer. Foto: Nibe Festival

1 af 2

Nibe Festival flytter til større rammer

Der er blevet for trangt på festivalkontoret i Nibe. Nu rykker administrationen i større rammer, hvor der også er plads til at opbevare alt det, man skal bruge for at holde fest i Skalskoven.

Rammerne var belvet for små for Peter Møller Madsen og resten af festivalledelsen, så nu er Nibe Festival flyttet. Ikke ud af Skalskoven eller Nibe - såmænd bare 100 meter længere nede af vejen, hvor administrationen har fået nye, og meget større lokaler med indbygget lagerplads.

- Alt inklusive er vi på den gode side af 4500 kvadratmeter. Det var nødvendigt. - Det var alt for småt før. Vi havde utroligt mange ting, som kun levede et år, fordi det stod i en container og blev smadret i løbet af året, og vi kunne ikke komme ordentligt til det, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Ifølge festivallederen bliver der endnu mere plads til at dyrke frivilligheden og fællesskabet i de nye omgivelser, hvor der altså også er opmagasineret alt det, man har brug for, når man skal holde fest for tusindvis af musikglade skovgæster.

- Alt vores logistik kommer til at foregå fra det her lokale. Alt fra toiletruller, over kondomer til spiritus og whatever, siger Peter Møller Madsen.

Nibe Festival har allerede offetliggjort de første 11 navne, og i dagens anledning, hjulpet på vej af flytterusen, kan TV2 Nords reporter da også lige lokke et tolvte navn ud af festivallederen.

- Okay, fordi det er jer, der spørger. Lokale The Bats og spiller for 34. gang. Men I må ikke sige det, for det er stadigvæk hemmeligt, smiler Peter Møller Madsen.

Årets Nibe Festival foregår som altid i Skalskoven, og festlighederne løber af stablen 4.-7. juli.

De spiller på Nibe Festival 2018

The Script
Mew
Thomas Helmig
AQUA
Benal
Martin Jensen
Faustix
Wafande
City Bois