LIGE NU:

Forstander stopper på Nordjyllands Idrætshøjskole

Forstander Troels Rasmussen siger farvel og tak for kampen på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev.

Efter fem et halvt år på posten har Troels Rasmussen valgt at søge nye udfordringer og stopper derfor som forstander på Nordjyllands Idrætshøjskole fra marts næste år.

- Det har været en svær og stor beslutning at sige farvel til NIH, men jeg har lyst til at prøve mine evner og kompetencer af et andet sted og i nye rammer. Nu bliver det spændende at se, hvor vi slår os ned og hvad der skal ske, fortæller Troels Rasmussen.

Formanden beklager, men forstår
Beslutningen er forstanderens egen og formanden for højskolen Jens Arne Hedegaard beklager beslutningen, men har samtidig forståelse for at Troels Rasmussen søger videre.

- Vi er stolte af at være en højskole, hvor man ikke bærer forstanderne ud til sidst. Vi er en dynamisk højskole, hvor forstanderen udvikler sig og siden søger videre. Sidst sagde vi farvel til Michael Andersen som i dag er direktør for Team Danmark. Nu siger vi farvel til Troels Rasmussen, og vi glæder os til at se, hvor han tager fat, lyder det fra Jens Arne Hedegaard, der udover at være formand for Nordjyllands Idrætshøjskole også er Viceborgmester i Brønderslev Kommune.