10-årig pige misbrugt af bøssepar

Foto: Per Frank Paulsen

Selv om den nu 10-årige pige for to og et halvt år siden først blev anbragt på en institution og senere kom i familiepleje, så fortsatte sexovergrebene angiveligt. Seneste seksuelle krænkelse af pigen fandt sted i Børglum i påsken - af et bøssepar.

Forsamlingshuset i Børglum var påskedag den 24. april i år angiveligt rammen om det seneste perverse overgreb mod pigen. En genbo til forsamlingshuset gjorde rent i forsamlingshuset efter festen.  

- Jeg ved, at politiet har spurgt hende, der står for udlejningen af forsamlingshuset, om der blev fundet blod eller noget andet mistænkeligt, da der skulle gøres rent, siger genboen, pensionist Cilia Olsen til TV2/NORD.

Med til festen i forsamlingshuset var et bøssepar på henholdsvis 29 og 31 år. Den ene den 10-årige piges fætter. I forbindelse med festen, er bøsseparret - ifølge sigtelsen - mistænkt for på skift at fastholde pigen i fødderne, mens de indførte en finger i hendes anus og skede. De fik også en hund til at slikke hende i skridtet. 

Cilia Olsen og hendes mand, Leif Olsen, kender godt det mandlige kærestepar, som de mødtes med til flere festlige lejligheder.

- Den ene af mændene havde en hund. Jeg væmmes ved tanken om hvad der kan være sket, siger Leif Olsen.

 Den ifølge sigtelsen helt uhyrlige seksuelle krænkelse af den lille pige i Børglum skete, mens hun var i familiepleje, men var hjemme på besøg i påsken hos sine forældre. 

Forsiden lige nu