LIGE NU:

1100 underskrifter mod Ims udvisning

Historien om Im og Suthida Nielsen spredes på de sociale medier. Nu har en underskriftindsamling mod deres udvisning samlet 1100 underskrifter.

På søndag letter et fly fra København mod Thailand. Om bord er Im og Suthida Nielsen fra Aabybro, der efter at have fået deres sag prøvet ved tre instanser er blevet udvist af Danmark.

Im og hendes mor Suthida stammer fra Thailand, men Suthida giftede sig i 2010 med danske Johnny. De flyttede til Aabybro hvor Im kom i børnehave og Suthida begyndte at læse til SOSU-assistent.

I 2012 tabte Johnny kampen mod kræft og døde. Siden da har Suthida og Im kæmpet for at kunne blive i Danmark, men altså forgæves. Støtteerklæringerne til de to strømmer ellers ind på Facebook.

Siden "Støtteside for Im og hendes mor" har torsdag klokken 16.40 3340 medlemmer og en underskriftindsamling mod deres udvisning har på samme tidspunkt 1217 underskrifter.

Torsdag holdt Ims klasse på Aabybro Skole afskedsfest for Im. TV2/Nord viser i aftenens udsendelse en reportage fra afskedsfesten, ligesom vi prøver at få de ansvarlige politikere i tale om sagen.