12 nordjyder i ringen til JM

Nordjylland er godt repræsenteret bed de jyske mesterskaber i boksning. Foto: TV2/Nord

Carsten Hammer Sørensen skal forsvare sin titel i weltervægt, mens Daniel Petersen er sikret en finale.

Kun i tre vægtklasser stiller de forsvarende mestre op ved de jyske mesterskaber. En af dem er Carsten Hammer Sørensen fra Hobro AK. Han får ved de jyske mesterskab følgeskab af hele 11 andre nordjyske boksere. 

Weltervægteren Carsten Hammer Sørensen er mesterskabernes mest rutinerede bokser med hele 105 kampe i handskerne, og Hobro-bokseren kommer på en hård opgave i sin vægtklasse, da det er i den klasse, hvor der er størst tilmelding. Blandt andre den hårdtslående Morten Olson fra Kolding IF og talentfulde Andreas Johansen fra Grenaa er klar til at fravriste Carsten Hammer Sørensen den jyske mesterskabstitel. 

I letsværvægt skal den danske mester Mathias Thomsen fra AK Jyden i Aalborg forsøge også at tage den jyske titel. Jyden-bokseren skal blandt andre op imod den forsvarende mester Chris V. Andersen fra Odder. 

I mesterskabernes letteste vægtklasse, bantamvægt, står Pandrups Daniel Petersen allerede nu med en finaleplads, da der kun er to boksere tilmeldt i klassen. Petersen skal i finalen op imod den rutinerede Dennis Ceylan. Også hos kvinderne kniber det med boksere i de letteste klasser. I fluevægt er AK Jydens Heidi Holm eneste deltager. 

Mesterskaber bokses i weekenden d. 25. og 26. februar i NRGI Park i Aarhus. TV2/Nord viser højdepunkter fra mesterskaber i Sportsministeriet, som sendes på TV2/Nord søndag d. 26. februar fra kl. 20.00-21.00.

Forsiden lige nu