1500 tandlæger invaderer Aalborg

 1500 tandlæger invaderer Aalborg

Hold dig fra Aalborg de næste dage, hvis du for alvor lider af tandlægeskræk. En tredjedel af alle Danmarks tandlæger kommer nemlig til byen for at lære seneste nyt om tandkirurgi - herunder de for mange så berygtede visdomstænder.

Symposium
Tandlægeforeningen afholder Symposium, der er et årligt tilbagevendende efteruddannelsesarrangement, som løber over to dage og er koncentreret omkring ét specifikt fagligt emne inden for tandlægeverdenen.

1500 tandlæger
I år har næsten 1.500 tandlæger tilmeldt sig arrangementet, der finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center fra fredag til og med lørdag.

En tredjedel
- Nu er det 16. gang, vi afholder Symposium. Der har altid været god opbakning til arrangementet, men man er jo altid lidt spændt på, om tilslutningen vil fortsætte. Det har den heldigvis gjort i år, og faktisk har en tredjedel af alle landets erhvervsaktive tandlæger tilmeldt sig, så vi er meget tilfredse. Og deltagerne kommer fra hele landet, så en eventuel bekymring for, at Aalborgs geografiske beliggenhed skulle få nogen til at blive hjemme, må siges at være blevet gjort grundigt til skamme, siger Ole Marker, der er uddannelseschef i Tandlægeforeningen.

610 klinikassistenter
Sideløbende med Symposium afholdes en konference for klinikassistenter. Emnet er også her kirurgi, men programmet er tilrettelagt særligt ud fra klinikassistenternes arbejdsopgaver. Og det ser ud til at være populært, for deltagerantallet er i år rekordhøjt og når helt op på 610 personer.


Seneste nyt

fra Nordjylland