LIGE NU:

160 fartsyndere på to timer

Flere nordjyske bilister kan forvente et brev med en bøde efter Nordjyllands Politi mandag var ude og jagte fartsyndere på E45 ved Vangen syd for Frederikshavn. Det skriver Nordjyske.

Gennem hele maj og frem til den 9. juni bliver der lavet asfaltarbejde på den nordjyske motorvej. De nordjyske bilister må derfor væbne sig med tålmodighed, når de bevæger sig i trafikken, for arbejdet betyder hastighedsbegrænsninger flere steder.

Da Nordjyllands Politi mandag var ude og måle hastigheder blev det alligevel til 160 sager på blot to timer. Ifølge lederen af den automatiske trafikkontrol, politiassistent Benny Nielsen, fangede fartkontrollen en bilist med 105 kilometer i timen, hvor der var en fartbegrænsning på 50 kilometer i timen.

- Det viser, at mange bilister ikke respekterer hastighedsbegrænsningen. Men vi kan ikke gøre andet end at sætte skilte op og lave fartkontrol, siger Benny Nielsen til Nordjyske.

Der kørte i alt 8000 biler forbi politiets fartkontrol i løbet af de to timer kontrollen varede. Nordjyllands Politi vil løbende gennemføre fartkontroller på motorvej E45.