06:51

160 kilometer blev til 195 ved en regnefejl

Turen blev længere end forventet, og håbet om et vægttab forsvandt med nordjydernes gavmildhed. Robert Bedsted og Bruno Stagsted gjorde i går status oven på sidste uges vandring.

Hvad der skulle have været en "lille" spadseretur på ydmyge 160 kilometer blev til 195 kilometer for Robert Bedsted og Bruno Stagsted, da de i sidste uge kæmpede sig ned ad Hærvejen fra Hirtshals til Testrup.

- Jeg ville gerne kunne sige, at jeg sagde 160 kilometer til Bruno for at få ham med på turen. Men sandheden er, at jeg lavede en lille regnefejl, da jeg målte ruten op på kortet, indrømmede Robert Bedsted på TV2 Nord i går, torsdag.

- Men der findes GPS'er, som man kan taste en rute ind på og så se præcis, hvor lang der er, indførte værten, Anne Kejser.

- Jo jo, men nu sad jeg jo med et gammeldags kort og målte op med fingerbredder, og så gik der lidt koks i det, svarede Robert Bedsted.

Sammen med vandrekammeraten Bruno Stagsted var han svinget ind omkring TV2 Nords eget studie for at gøre status oven på den lange vandring. Og for at fortælle om manglende vægttab på grund af ren forkælelse fra nordjydernes side ude på ruten og om deres fødders tilstand oven på strabadserne.

Se med i klippet ovenfor.