01:15

160km: Flænge i akillessenen truer projektet

Den næstsidste etape langs hærvejen starter i Slettestrand og ender i Løgstør. Journalisten og fotografen håber på lidt mindre drama end gårsdagens tur.

En flænge i akilleshælen og en rute, der var ti kilometer længere end forventet, var med til at gøre gårsdagens tredje etape langs hærvejen til en dramatisk dag for TV2 Nords journalist Robert Bedsted og fotograf Bruno Stagsted.

Dagen sluttede dog ganske godt for de to mænd, som fik serveret flæskesteg og delte dobbeltseng hos Gitte og Stig ved Slettestrand.

Torsdagens næstsidste etape starter i Slettestrand og ender i Løgstør, og der er ingen tvivl om, at de to herre håber på lidt mindre drama på dagens vandring. Det ser dog ikke for godt ud med Robert Bedsteds fod.

- Det går ærligtalt ikke særlig godt. Det truer stadigvæk projektet, men vi har lappet det så godt vi kan. Brunos vable er også blevet lidt værre, men hvis vi kan slippe for at bære vægt, er der stadigvæk en mulighed for, at vi kan nå ned til Testrup, siger journalist Robert Bedsted.

Selvom de er godt pakket op og har telt med, har det endnu ikke været slået op, og det lader til at Robert Bedsted og Bruno Stagsted håber på, at teltet fortsat bliver i tasken.

- Torsdag ender vi i Løgstør, hvor vi ikke har nogen aftaler om overnatning endnu, så hvis der er nogen, der har lyst til at have os boende, tager vi gerne i mod tilbuddet, lyder det fra journalist Robert Bedsted.

I dag  kan man altså møde de to vandrere på ruten fra Slettestrand til Løgstør. Alle er velkomne til at møde dem på ruten. Man kan også følge med på TV2 Nords facebookside, hvor der sendes live dagen igennem.

Det er slow-TV på en moderne platform og brugerne på Facebook har derfor masser af muligheder for at påvirke projektet - og endda for at medvirke i det.

I kommentarerne på Facebook tager Robert Bedsted og Bruno Stagsted gerne imod forslag til steder, de skal besøge på deres færd og hvis du møder dem på vejen, og vil byde på kaffe, siger de ja - og de tager brugerne med. Du kan også kontakte dem på mail: 160km@tv2nord.dk

Ambitionen med #160km er at opleve en del af vores region i gåtempo og samtidig møde så mange nordjyder som muligt til en snak om løst og fast. Derudover tester vi de tekniske muligheder for at sende direkte via sociale medier fra svært tilgængelige steder i Nordjylland.