LIGE NU:

19-årig varetægtsfængslet for overfald

En 19-årig mand er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger for et overfald i Fjerritslev mandag.

Den 19-årige mand fra Fjerritslev, der mandag blev anholdt i forbindelse med et overfald på fire unge mænd og sigtet for vold, er ved Retten i Hjørring tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

I retten erkendte den 19-årige mand fra Fjerritslev, at han havde været til stede ved overfaldet, der fandt sted på åben gade. I en bil kørte han angiveligt sammen med to andre unge mænd langsomt forbi en gruppe på fire unge mænd. Fra bilen blev der råbt racistiske tilråb mod de fire drenge, der er af anden etnisk herkomst.

Efterfølgende holdt bilen ind til siden, og flere personer steg ud af bilen og begyndte at slå på to af de fire drenge - en på 15 år og en på 18 år. Herefter kørte bilen fra stedet.

Nordjyllands Politi har desuden to andre unge mænd fra lokalområdet i kikkerten. Den ene har politiet allerede talt med. Han bliver afhørt torsdag og sigtes ligeledes for vold, men politiet regner ikke med, at der bliver tale om flere fængslinger i sagen.

Den 19-årige anholdte har kæret varetægtsfængslingen til Landsretten. Det oplyser vicepolitikommissær ved Hjørring Politi, Peter Skovbak, til TV2/Nord.