LIGE NU:

2008 fint år for Logstor

Rørproducenten Logstor slap godt fra det ellers økonomisk hårde år 2008.

Det går fortsat fremad for Rørproducenten Logstor. Det viser koncernens regnskab for 2008, der blev offentliggjort i dag.

- Vi er jo en sektor, som er mindre berørt end så mange andre. Energi- og miljøsektoren er jo en sektor, som er begunstiget af hele klimadebatten, så alt er ikke gået i stå, siger den administrerende direktør Preben Tolstrup fra Logstor.

I 2008 steg omsætningen med tre procent til 2,4 milliarder kroner på trods af den hårde, finansielle afslutning på året.

- Vi handler meget med offentlige kunder rundt om i hele Europa plus de store energiselskaber, og der er kassen ikke lukket helt i endnu, og det forventer vi heller ikke bliver tilfældet fremover, siger Preben Tolstrup.

Løgstør-koncernen gjorde sidste år fjernkøling til nyt forretningsområde, åbnede en ny komponentfabrik i Polen og satte gang i et stort fabriksbyggeri i Dubai til fjernkøling i Golf-regionen. Firmaet har mærket Finanskrisen, men ikke i så høj grad som andre virksomheder. Direktøren er da også optimistisk omkring fremtiden.

- Jeg tror, vi vil se en situation, hvor vi kommer igennem 2009 nogenlunde på niveau med 2008. Det er meget usikkert i øjeblikket, men det er det, vi styrer efter. På trods af usikkerheden, så har vi de første tegn på at aktivitetsniveauet specielt i andet halvår af 2009 vil blive hævet i forhold til i øjeblikket, fordi der er mange licitationer ude i Europa, som vi ser nu, og de skal eksekveres i løbet af andet halvår 2009, slutter Preben Tolstrup.