LIGE NU:

24-årig flygtede fra politistation: Smækkede dør mod betjent

En 19-årig bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for hjemmerøveri og trusler, begået i weekenden.

En 53-årig mand fra Nykøing Mors blev i weekenden udsat for et groft hjemmerøveri og onsdag skal en 19-årig mand fremstilles i sagen. Det skriver LimfjordUpdate.dk

Lørdag morgen lidt over klokken 06.00 blev manden kontaktet på sin adresse på Nørrebro af manden på 19 år og en mand på 24 år, som han kender.

De to mænd udsatte den 53-årige for grov og systematisk vold, stjal flere genstande fra huset og truede efterfølgende den 53-årige med at slå ham og hans mor ihjel, hvis han meldte sagen til politiet.

Klokken 13.35 tirsdag blev de to formodede gerningsmænd så anholdt på en adresse i Nykøbing. De blev begge bragt til stationen, men her havde den 24-årige ikke i sinde at blive. Han flygtede.

- Under flugten smækkede han en indvendige glasdør ind i hånden på en politiassistent, hvorunder vedkommende kom lettere til skade af det knuste glas. Gerningsmanden, der flygtede, eftersøges stadig, fortæller Kell Svenningsen fra Politiet i Thisted til LimfjordUpdate.

Den 19-årige har politiet stadig i varetægt og senere onsdag skal han altså fremstilles i grundlovsforhør hvor politiet vil anmode om lukkede døre.