LIGE NU:

24.000 så Kjeldsen misse chancen i finalen

Det kunne ikke blive mere tæt. For selvom Søren Kjeldsen med en mandfolkepræstation søndag kæmpede sig op på andenpladsen, nåede han ikke at indhente vinderen Dave Horsey.

Det så godt ude hele dagen. Langsomt åd danske Søren Kjeldsen sig ind på den førende Dave Horsey fra England, der havde et enormt syv slags forspring til den angrebsivrige Kjeldsen inden finalerunden.

Og det var noget, de godt 24.000 tilskuere kunne lide. Hele weekenden har 86.500 mennesker indløst billet til golfbanen, hvor dagens fokus var rettet mod Søren Kjeldsen.

Og godt så det ud. Kjeldsen startede agressivt med birdies på hul 3,4,6,7 og 13. En bogie på hul 5 kunne ikke sætte skår i glæden, for efter ham kom førerbolden, hvor engelske Dave Horsey fik gummiarm på hul 4, 15 og 16.

Dermed var presset lagt på Kjeldsens skuldre, og med birdiechancer på de sidste huller, kunne han have kæmpet sig til omspil, men på hul 17slår han i bunkeren, og på hul 18 misser han puttet og noterer en bogey, der sender ham ned på en delt andenplads.

Horsey holder hovedet koldt, selvom han kan mærke Kjeldsen puste ham i nakken.

Han går de sidste to huller i par, og sikrer sig dermed sejren med et to slags forspring. En fortjent sejr, for Horsey har ført fra første dag helt til slut.