LIGE NU:

26-årig døde på flugt fra politiet

En 26-årig bilist fra Aars stak af med høj fart, da politiet rutinemæssigt ville standse ham. Senere kørte han galt og blev dræbt. To passagerer blev kvæstet.

En 26-årig mand fra Aars-området i Nordjylland døde tidligt natten til lørdag, da han blev kastet ud af sin bil på flugt fra politiet. To passagerer blev kvæstet, den ene alvorligt.

Vagtchef Poul Badsberg fra Nordjyllands Politi fortæller, at en politipatrulje rutinemæssigt ville stoppe bilen, da den kørte gennem midtbyen i Aars.

Det fik føreren til at speede bilen op og med høj fart køre ud af byen. Politiet satte efter, men bilen forsvandt af syne. Senere stødte betjentene på bilen igen, for føreren havde mistet kontrollen over bilen, havde påkørt et hus på Oustrupvej, og bilen var rullet rundt.

Den 26-årige fører af bilen døde ved ulykken. En 19-årig kvinde, der var passager på forsædet, er alvorligt kvæstet, mens en 30-årig kvinde, der sad på bagsædet, slap fra ulykken med lettere kvæstelser.

Bilen er ikke stjålet, og politiet har udtaget en blodprøve på den nu afdøde fører for at få opklaret, om manden flygtede fra politiet, fordi han var påvirket af spiritus.