LIGE NU:

30-årig nordjyde vandt kæmpe Lotto-gevinst

En 30-årig mand fra Aalborg-området vandt hele 12,3 millioner kroner i lørdagens Lotto-trækning.

En 30-årig nordjyde får sandsynligvis ikke problemer med sin bankrådgiver lige foreløbig. Han vandt nemlig hele 12,3 millioner kroner, da lørdagens Lotto-tal blev udtrukket.

- Jamen, jeg er jo en klassisk skeptisk nordjyde, så det troede jeg da ikke på. Og da manden i telefonen bad mig logge ind på min spilkonto, bildte jeg ham ind, at jeg ikke sad ved en computer. Mig skulle han ikke narre, siger den 30-årige mand, som mandag morgen fik beskeden om den store gevinst.

Manden spiller automatisk med i Lotto hver uge. Det har han gjort i seks år, men han har ikke tjekket sin spilkonto for gevinster siden 2011. Mandag morgen kom beskeden om gevinsten via telefon, og indtil videre er det næsten lykkedes ham at holde gevinsten hemmelig.

- Jeg er lykkedes med at holde det skjult for mine kolleger indtil videre. Men jeg har haft ringet til min far, der lød som om, han var ved at begynde med at hulke - heldigvis lød han også glad, fortæller den heldige vinder.

Den 30-årige mand er fra Aalborg-området, og her vil noget af gevinsten sandsynligvis også blive brugt.

- Det er ikke sikkert, vi nøjes med en tur i Jomfru Ane Gade. Måske skal vi til London og se noget fodbold. Ellers har jeg ikke nået at tænke så meget over, hvad jeg vil med gevinsten, siger han.

Manden ønsker ikke at fortælle nærmere om, hvem han er, men han forsikrer om, at kammeraterne får det at vide, når gevinsten skal fejres.