LIGE NU:

300 ledige jobs hos færgeselskab

Nye cruisefærger sætter skub i det nordjyske jobmarked.

Der er godt nyt til de ledige nordjyder. Det dansk-norske færgerederi Fjord Line Danmark A/S i Hirtshals indleder nu en større rekrutterings- proces.

Der skal ansættes omkring 300 ekstra medarbejdere på rederiets nye internationale cruisefærger. Cruisefærgerne sættes i drift i henholdsvis foråret og i efteråret 2013.

Den første af de to cruisefærger lægger fra kaj i Bergen på jomfrurejsen onsdag den 29. maj. Til september følger søsterskibet. Med daglig afgang vil skibene fremover sejle på strækningen Hirtshals- Stavanger - Bergen på Vestlandet og på den nyetablerede overfart mellem Hirtshals og Langesund i det sydøstlige Norge.

Fjord Line AS satser mere end 2 mia. kr. på sit nye fremstød med byggeri af de nye cruisefærger og havneanlæg. Investeringerne skal løfte rederiet op i cruise - og konferenceklassen, således at den enkelte passager ikke "bare" ser cruisefærgerne som en transportmulighed mellem A og B, men som rejsemulighed med oplevelser langs med Norges enestående natur.

Den 13. januar åbnede Fjord Line Danmark A/S op for ansøgninger til de stillinger som skal besættes, når den første af de to cruisefærger sættes i drift. I første omgang vil rekrutteringen omfatte ca. 200 nye medarbejdere. De resterende 100 personer vil blive rekrutteret i en senere proces.

De i alt 300 nye medarbejdere omfatter de fleste arbejdsområder indenfor drift, salg og service. Fjord Line Danmark A/S afholder den 17. januar i samarbejde med de lokale jobcentre informationsmøde om de nye stillinger - specielt inden for salg- og service - hos Job og Virksomhedscenteret i Aalborg.