0-14 stod måltavlen på efter godt to timer i tung regn søndag eftermiddag i Aalborg. Og det var dermed også et farvel til denne sæson for nordjyderne. Foto: Nick Clark

89?ers færdige i slutspillet

Det blev blot til en enkelt kamp i slutspillet for de amerikanske fodbolddrenge fra Aalborg 89?ers.

0-14 stod måltavlen på efter godt to timer i tung regn søndag eftermiddag i Aalborg. Og det var dermed også et farvel til denne sæson for nordjyderne, der måtte se sig besejret af Herlev Rebels i kvartfinalen i slutspillet.

Rebels satte sig på kampen fra start og scorede allerede i kampens første angreb. Den chokstart kom hjemmeholdet sig aldrig over og på den regnvåde bane virkede de ikke helt så skarpe som deres københavnske konkurrenter. Og med en scoring midt i anden halvleg lukkede de reelt kampen mod et tamt nordjysk hold der havde store problemer i angrebsspillet. Holdets skadede amerikanske quarterback var savnet på en dag, hvor ikke meget lykkedes.

- Vores forsvar leverer alt det vi kan ønske, og mere til. Men vores angrebsspil er ikke skarpt nok, vi kaster for mange bolde væk og når man ikke scorer i en hel kamp, så vinder man sjældent. Men overordnet er jeg tilfreds med sæsonen, før den gik i gang troede ikke mange vi ville vinde en eneste kamp, men vi har vundet fem og vi kommer endnu stærkere tilbage næste år, lød analysen fra Head Coach i 89?ers Daniel Lassen til TV2/Nord.

Nu venter den seks måneder lange off-season, hvor Aalborgholdet skal forberede sig på næste års turnering der starter til foråret.