03:57

Foto: TV2 Nord

1 af 2

98-årig kvinde efterladt på gulvet

En ødelagt seng var skyld i, at 98-årige Grethe Larsen måtte tilbringe en hel nat på gulvet på plejehjemmet Thulebakken. Hos nattevagten var der ikke meget hjælp at hente.

Grethe Larsen på 98 år måtte for et par uger siden gennemleve et af sine værste mareridt på plejehjemmet Thulebakken, da hendes seng brast sammen under hende i løbet af natten.

-Det er det frygteligste, jeg har oplevet. Jeg lå jo bare der, fortæller hun.

Fra sin plads på gulvet, ude af stand til at bevæge sig synderligt meget, lykkedes det for Grethe at ringe efter hjælp hos plejehjemmets nattevagt. Men her var meldingen meget anderledes, i forhold til hvad Grethe havde forestillet sig.

-Jeg hverken kan eller vil hjælpe dig. Det der må du selv klare, var nattevagtens svar ifølge Grethe.

Derefter var Grethe Larsen overladt til sig selv resten af natten. Først dagen efter fik hun hjælp fra plejehjemmet.

Hos Aalborg Kommune erkender man, at der er tale om en uheldig episode.

-Vi er meget kede af den grimme oplevelse, hun har haft. Vi vil undersøge alt hvad vi kan for at sikre, at det ikke sker igen, siger Agnete Holm Rasmussen, Konstitueret Pleje- og Boligchef i Aalborg Kommune.

Det får dog ikke nogen konsekvenser for noget af personalet på plejehjemmet. Ifølge Agnete Holm Rasmussen har kommunen ikke kunnet få bekræftet Grethes historie hos nogen af de ansatte nattevagter, der var på arbejde den pågældende aften.

Ifølge Grethe selv, har plejehjemmets leder lovet hende, at den pågældende nattevagt ville give hende en undskyldning.