Foto: Mikael Justesen

AaB-bomber kom ikke på måltavlen for Litauen

Lukas Spalvis spillede ellers hele kampen mod Slovenien.

Ingen AaB-spillere er lige nu at finde på det danske A-landshold. Til gengæld bliver Lukas Spalvis belønnet for sine fine form i Aalborg.

Spalvis, der er Alka Superligaens topscorer med otte mål i 11 kampe, spillede hele kampen for Litauen, der fredag aften spillede 1-1 ude mod Slovenien.

AaB-bomberen kom dog ikke selv på måltavlen, og med det uafgjorte resultat er det stort set udelukket, at Litauen kan komme til EM gennem playoff.

Spalvis og Litauen har én kamp tilbage EM-kvalifikationen, og det er mod England, der har hentet maksimum point i deres første ni kampe. Den kamp spilles mandag aften i Vilnius.

AaB-færingen Gilli Rólantsson, der endnu ikke har kæmpet sig til en stamplads hos nordjyderne, fik et kvarter på banen i Færøernes 1-2-nederlag i Ungarn torsdag aften.

Samme aften sad Jukka Raitala på bænken for Finland hele kampen i 1-1-opgøret i Rumænien.

Der var også AaB'ere i aktion for det danske U21-landshold, der fredag aften skuffende måtte nøjes med 0-0 mod Wales. Kampen blev spillet på Aalborg Stadion, og både Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting var i truppen.

Det var dog kun Børsting, der fik spilletid med et indhop midt i anden halvleg. Den tidligere AaB-spiller Lucas Andersen startede inde for Danmark uden at gøre det store væsen af sig.

U21-landsholdet spiller igen på tirsdag, hvor Danmark møder Bulgarien - igen på Aalborg Stadion.

Mens flere AaB-spillere i disse dage tørner ud for landsholdet, har Lars Søndergaard sendt de andre AaB-spillere på en miniferie, inden de på mandag starter forberedelserne frem mod Esbjerg-kampen, som skal spilles den 19. oktober. På miniferien har spillerne dog fået et lille træningsprogram med, som de skal følge.