LIGE NU:

AaB-chef om trænerstop: Alle søger revner i samarbejdet

Det er naturligt, at forholdet mellem Kent Nielsen og AaB's spillere kommer under lup, mener Allan Gaarde.

Det har stået klart siden før jul, at superligaklubben AaB skal have ny træner til sommer, når Kent Nielsen skifter til ligarivalen OB.

Den tidlige udmelding kan have det indbyggede problem, at den afgående cheftræner mister sin autoritet over for spillerne, og sportschef Allan Gaarde er klar over, at forholdet mellem Nielsen og AaB-truppen kommer under lup i de kommende måneder.

- Det er naturligt, at der vil blive kigget efter revner i samarbejdet. Alle vil sikkert også kigge efter, om spillerne pludselig kan finde på at svare igen, eller hvordan hjælpetræner Allan Kuhn reagerer, når Kent siger noget til ham, siger Gaarde.

Men den sportsligt ansvarlige er ikke nervøs for, at mestertræner Nielsen mister autoriteten i spilletruppen, selv om han snart er fortid i den nordjyske hovedstad.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at hans autoritet over for spillerne vil være den samme. Spillerne har en plads på holdet at kæmpe for, og de har også så stor respekt for samarbejdet, der har givet så gode resultater, siger Allan Gaarde.

- Hvad træneren angår, skal han fokusere på at vinde næste fodboldkamp. Hvis han begynder at tænke på sin kommende klub, mister han fokus, og så gør han ikke arbejdet ordentligt. Jeg er sikker på, at Kent vil gøre alt for at komme godt af sted fra Aalborg.

Allan Gaarde har haft samtaler med en håndfuld kandidater, der kan afløse Kent Nielsen fra den kommende sæson. Det er et arbejde, der har stået på siden jul, og som fortsætter lidt endnu.

- Vi har haft samtaler med en del personer, men vi er ikke ved at lukke en aftale. Det er en lang proces, som vi gerne vil gøre så grundigt som muligt.

- Vi ved også, at uanset hvem der kommer, får han en svær opgave. For det bliver ikke let at efterfølge Kent med de resultater, han har skabt. Det bliver vigtigt at afstemme forventninger, siger Allan Gaarde.

Kent Nielsen har været i klubben siden 2010. Han står på sidelinjen i sin superligakamp nummer 140 som AaB-træner mandag aften, når de danske mestre møder Esbjerg.

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

hul (1)

play Charlottes hus har hul i muren: Nu vil kommune genhuse hende

310721 Vildsundbroen

play Broklap faldt ned: Nu er fejlen fundet

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

Til forsiden

Til forsiden