AaB-fan truer betjent

Den 30-årige er fast tilhænger på Nordjyske Arena. Her har hun flere gange lavet ballade. Foto: TV2/Nord

En 30-årig kvinde fra Aalborg er i Vestre Landsret dømt for at forfølge og true en betjent

En 30-årig kvinde har set sig så sur på en politimand i Aalborg, at det tirsdag i Vestre Landsret kostede hende otte måneders fængsel. Kvinden er en ivrig fodboldfan og har flere gange fået karantæne på Aalborg Stadion.

Hendes vrede mod politimanden skyldes, at hun mener, at han altid peger hende ud, når hun trods karantænen møder op til AAB's kampe.

Den 30-årig har også opsøgt politimanden privat, og den 21. oktober sidste år gik hun ind i hans have, hvor hun tog flere billeder. Efterfølgende sendte hun ham en sms med trusler og skrev blandt andet, at man "ikke kan vide, hvad der sker, når man ikke er hjemme".

Nogle dage senere sendte hun en ny sms til politimanden, hvor hun blandt andet truede med, at han ville blive opsøgt af rockere.

Den 5. marts 2011 deltog hun i et fodboldoptog på Kastetvej og svingede med et tændt romerlys. Hun kastede det ind i mængden af mennesker omkring optoget.

En uge senere skulle FCK spille mod AAB i Aalborg, og hun overtrådte igen karantænen ved at møde op på stadion. Efter kampen stod hun i en flok af hooliganer ved Jomfru Ane Gade, hvor hun kastede flasker, ølkrus og møtrikker mod politiet.

Desuden blev hun dømt for hærværk mod en patruljevogn, ulovlig besiddelse af totenschlæger og peberspray.

Forsiden lige nu