AaB fik 2-2 i Finland

Trods et føringsmål i kampens første minut måtte AaB nøjes med 2-2 ude mod finske Honka i Toto Cuppen. Returopgøret spilles i Aalborg om en uge.

AaB fik den bedst tænkelige start på sæsonen, da holdets svenske midtbanespiller Mattias Lindström efter blot et minut bragte nordjyderne foran 1-0 i udekampen mod finske Honka i fodboldens Toto Cup.

Men efter 90 minutters spil måtte mordjyderne nøjes med 2-2.

I AaB's mål var der debut til unge Kenneth Stenild. Allerede syv minutter efter det nordjyske føringsmål måtte han pille boldet ud af eget net efter en finsk straffesparkscoring til 1-1.

Efter 23 minutters spil bragte AaB sig igen foran med et mål signeret af holdets måltyv Rade Prica, men igen skulle der blot gå syv minutter, før finnerne bragte balance i regnskabet med et mål til 2-2.

I anden halvleg formåede ingen af holdene at finde vej til netmaskerne.

Trods det uafgjorte resultat står AaB med gode chancer for videre avancement i turneringen inden returopgøret, der spilles i Aalborg næste lørdag.