LIGE NU:

AaB fik kun uafgjort

AaB skuffede mod Esbjerg. Martin Pedersen blev igen en dyr herre, da han lavede klodset straffespark

AaB's Martin Pedersen blev endnu engang en dyr mand for de danske fodboldmestre, da holdet lørdag måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Esbjerg.
I sæsonpremieren var Martin Pedersens røde kort for en grov tackling stærkt medvirkende til, at AaB tabte til FC Midtjylland, og lørdag begik forsvarsspilleren på klodset vis det straffespark, som Esbjergs Martin Vingaard udnyttede til at
bringe vestjyderne foran. Føringen blev udlignet af Thomas Enevoldsen i begyndelsen af anden halvleg.
Kampens slutfase var hektisk med flere gule kort, et AaB-hold, som følte sig snydt for et straffespark, og en glimrende refleksredning af Esbjerg-målmand Lars Winde.
AaB var i store dele af kampen det bedste hold og viste også, at holdet kan lægge et massivt tryk, men det blev altså til endnu et halvskuffende resultat i forsvaret af det danske mesterskab. AaB står med bare fire point for fire kampe.
Det blev alt sammen set af en observatør fra litauiske Kaunas, som AaB møder i Champions League-kvalifikationen på onsdag.

Det var ikke en specielt tilfreds AaB-træner, der gjorde status efter, at de forsvarende danske mestre lørdag måtte nøjes med 1-1 i hjemmekampen mod Esbjerg.
- Langsomt, langsomt, langsomt, sådan sammenfattede Bruce Rioch over for onside.dk sit holds spil i kampen, og han var helt afklaret med, at der kræves noget andet, når holdet på onsdag spiller kvalifikation til Champions League.
- Vi skal spille hurtigt, hurtigt, hurtigt i stedet for langsomt, langsomt, langsomt, sagde Bruce Rioch, der dog undervejs i kampen så forbedringer i AaB-spillet.
- Jeg var meget, meget mere tilfreds med spillet i anden halvleg end i første halvleg. I anden halvleg var der meget mere aggressivitet, kreativitet og vilje, og vi kunne vel have scoret tre-fire mål, sagde Bruce Rioch.