LIGE NU:

AaB giver en krone til velgørenhed per tilskuer

AaB vil i fremtiden donere en krone til et velgørende formål, hver gang en tilskuer møder op til en Superliga-kamp på Aalborg Stadion.

Der vil fremover være en ekstra god grund til at se Superliga-fodbold på Aalborg Stadion. AaB vil nemlig donere en krone per tilskuer til et velgørende formål. Initiativet kommer til at gå under navnet 'Hele Nordjyllands Håndsrækning'.

- Med oprettelsen af Hele Nordjyllands Håndsrækning tager vi selv initiativet på dette område, fordi vi gerne vil være med til at tage socialt ansvar og synliggøre, at AaB er bevidst om sin rolle og betydning for Nordjylland og det nordjyske samfund, siger AaB's administrerende direktør Stephan Schors i en pressemeddelelse.

Et udvalg med blandt andre AaB's anfører Thomas Augustinussen som medlem vil se på de ansøgninger, klubben får om en håndsrækning. Herefter vil det blive afgjort i en afstemning på klubbens hjemmeside, hvilket initiativ, der får et bidrag.

- Konceptet er banebrydende i dansk idræt, og vi har ønsket at skabe en tydelig og troværdig model og appellerer således alle til at sprede budskabet, så også ikke-fodboldinteresserede mennesker bliver bevidste om eksistensen af Hele Nordjyllands Håndsrækning, ligesom man meget gerne må gøre folk opmærksomme på muligheden for at søge om donation, siger Stephan Schors.

144.166 tilskuere så en Superliga-kamp på Aalborg Stadion i 2013/14-sæsonen.

Lild Strand

Millionstøtte på vej til Nordjylland: Livet på landet skal forsødes

20210420-120940-L-1920x1280we

play Milepæl: I dag bliver Læsø færdigvaccineret - som de første i Danmark

politibil_med_udrykning_0.jpg

Blotter på spil i Arden

Egholm

Klar til slutspurt: Nu begynder de afgørende forhandlinger om en Egholm-forbindelse

Lild Strand

Millionstøtte på vej til Nordjylland: Livet på landet skal forsødes

20210420-120940-L-1920x1280we

play Milepæl: I dag bliver Læsø færdigvaccineret - som de første i Danmark

Til forsiden

Til forsiden