AaB Håndbold forgyldes efter dansk EM-guld

Sponsorerne står nærmest i kø for at få lov til at sponsorere herrerne fra AaB Håndbold. I de sidste to uger har 15 nye meldt deres ankomst til den nordjyske klub. Sportsdirektøren tilskriver EM-succesen som grund til de nye sponsorer

Smilene i AaB koncernen er ekstra brede i den her tid. Selvom holdets guldfugl Joachim Boldsen blev skadet i finalekampen mod Kroatien, kan det nordjyske hold meget vel komme til at spinde guld på de danske håndboldherrer. I de sidste 14 dage har mellem 10 og 15 nye sponsorer nemlig meldt deres ankomst til sportskoncernen.

- Det er både store og mindre, som nu vil til at sponsorere os, og der er ingen tvivl om at EM-succesen har en stor andel, fortæller sportsdirektør i AaB Håndbold Jan Larsen, som dog ikke vil oplyse, hvor store sponsoraterne er.

AaB Håndbold har udover danske Joachim Boldsen også den svenske EM-deltager Jan Lennartsson, Goran Kozomara fra Slovenien og André Jørgensen. Både den danske guldvinder og de andre EM-drenge forventer direktrøren også vil betyde flere folk på lægterne til AaB's kommende hjemmekampe.

- PR-mæssigt betyder EM-succesen enormt meget. Det er fantastisk, hvad de gjorde i Norge, men det er bare uheldigt, at Joachim Boldsen er skadet. Forhåbentligt er han tilbage efter sin skade om en måned og hvis det passer med kampen mod Kolding, så vil der nok komme rigtig mange mennesker for at se håndbold, siger Jan Larsen til TV2/NORD.

Tirsdag klokken 15.35 lander Joachim Boldsen i Aalborg Lufthavn.