LIGE NU:

AaB håndbold kværnet

AaB's håndboldherrer tabte skuffende med 32-36 hjemme til spanske Valladolid i Champions League.

Der var ikke meget at juble over for de nordjyske fans i Gigantium i Aalborg, da AaB Håndbold søndag eftermiddag tabte med 26-32 til spanske Valladolid i Champions League.

Nordjyderne var ikke i stand til at gøre specielt meget modstand mod spanierne, som allerede var foran med 17-14 ved pausen.

- Vi kom meget godt i gang, men havde svært ved at følge med og kunne ikke holde hjem. De fik lov at lave for mange nemme mål.

- De var bedre end os på dagen, siger AaB-træner Peter Bredsdorff-Larsen til TV2 Sporten.

Kristian Kjelling, som har udsat en operation til efter januars VM-slutrunde, var en af AaB's bedste spillere, men nordmanden kunne ikke løfte resten af holdet op på det niveau, som skal til for at vinde kampe i Champions League.

AaB-keeper Jannick Green stod til tider glimrende, men var ærgerlig over de mange danske fejl i forsvaret.

- Valladolid er godt spansk hold, som udnyttede de svagheder, vi havde. Det var vores egen skyld, siger Jannick Green om nederlaget.

Holdkammeraten Mads Christiansen mener, at spanierne var overlegne rent fysisk.

- Vi blev trykket flade af deres store fysik. Vi fik lov at slide for vores mål, og vi hang hele tiden bagefter. Så det blev en kamp op ad bakke. Nu skal vi til at vinde nogle kampe på udebane, siger Mads Christiansen.

Nederlaget betyder, at AaB har tre point i gruppen efter de første fem kampe, og holdet ligger fortsat nummer fire ud af seks hold. Der resterer fem kampe i gruppespillet, hvor de fire bedste går videre.