AaB har succes med at hente kapital

Foto: Ivan Bitsch

AaB er godt i gang med at sikre sig den kapital, der skal sikre klubben et økonomisk grundlag. 32 millioner kroner ud af de planlagte 50 millioner kroner er fundet.

- Vi har fået en fantastisk opbakning. Der er inden opstarten på aktiesalget garanteret knap 32 millioner kroner fra en række større aktionærer og nye investorer, men også fra egne rækker hvor flere fodboldspillere har tegnet aktier, fortæller Poul Sørensen, der er Adm. direktør i AaB.

Det er en stram strategi- og genopretningsplan fra 2009, der har gjort, at klubben igen kan fokusere på det sportslige. Planen var at reducere klubbens gæld og balance.
 
Spillertruppen er for nylig blevet forstærket på væsentlige positioner, så udsigten til at blive i landets bedste liga er igen inden for rækkevidde. 
 
- En stærk økonomi er nødvendig for at kunne fastholde de sportslige målsætninger og levere topfodbold på Superliga-niveau i Nordjylland. Sidste led i omstruktureringsplanen er derfor en kapitaludvidelse, der skal sikre det nødvendige økonomiske grundlag, siger Poul Sørensen. 
 

Forsiden lige nu