LIGE NU:

AaB holder fast i litauisk måltyv

Allan Gaarde har haft kuglepennen fremme. Lukas Spalvis er AaB'er til 2018.

Med 11 scoringer i foråret har Lukas Spalvis slået sin betydning i AaB's angreb fast med syvtommersøm. Han har samtidig fået debut for Litauens A-landshold og nu belønnes han for sine resultater med en kontraktforlængelse.

- Lukas har udviklet sig med stormskridt, og her skal æren tilskrives både vores trænerteam omkring Superligaen og vores dygtige talentarbejde, påpeger AaB's sportschef Allan Gaarde.

Allan Gaarde og Spalvis har signeret en kontrakt der varer til 30. juni 2018, og hovedpersonen selv har bestemt ikke noget mod at blive i Aalborg.

- Jeg er glad for, at AaB har ønsket at forlænge kontrakten, og jeg har ikke været i tvivl om, at det er her, jeg ønsker at fortsætte karrieren.

- Aalborg er en dejlig by, og AaB er at perfekt sted at udvikle sig som ung spiller, så jeg er sikker på, at jeg kan blive ved med at forbedre mig, siger Lukas Spalvis og tilføjer:

- Med både mesterskab og pokaltitel har denne sæson været fantastisk, og det bliver spændende at være med til at bidrage til holdets udvikling i den kommende sæson, hvor vi forhåbentlig også kan gøre en god figur i Europa.