AaB Ishockey forlænger med to forwards

Aalborg-klubben glæder sig over nye to-års kontrakter med værdifulde spillere

AaB Ishockey forlænger med Bjarke Møller og Rasmus Olsen.

Aftalerne med både Bjarke Møller og Rasmus Olsen er således forlænget med yderligere to år, for Rasmus Olsens vedkommende desuden med en option for yderligere et år. Sportsdirektør Ole Nielsen er glad for, at de to danske forwards også i de to kommende sæsoner vil være at finde i AaB.

<b>Rasmus Olsen - en fighter</b>

- Vi har naturligvis bidt mærke i Rasmus Olsens fighteregenskaber og hans altid gode indstilling. Han er en rigtig holdspiller, som har sine forcer i det fysiske spil, og en type som ham, der altid går forrest, er der brug for på alle ishockeyhold, og Rasmus Olsens værdi som indpisker må ikke undervurderes, siger Ole Nielsen.

<b>Bjarke Møller har udviklet sig</b>

- For Bjarkes vedkommende, har vi været vidne til, at han har været inde i en stor udvikling i den igangværende sæson, og sin unge alder til trods, har det været en fornøjelse, at se ham tage stort ansvar som center i denne sæson, siger sportsdirektøren.

Rasmus Olsen er noteret for 117 kampe for AaB, 23 mål og 17 assists, mens Bjarke Møller i 272 kampe har scoret 13 mål og lavet 19 assists.