AaB-keeper redder straffe i pointdeling mod FCK

AaB's målmand Nicolai Larsen tog kort før tid et straffespark fra Andreas Cornelius i en kamp, der endte 1-1.

Foran 10.564 tilskuere spillede AaB og FCK søndag aften 1-1 i Aalborg. FCK's Andreas Cornelius havde ellers chancen for at sikre gæsternes sejren på straffespark kort før tid, men topscorerens skud blev taget af AaB-keeper Nicolai Larsen.

Det var AaB, der tog føringen i første halvleg efter et noget tvivlsomt straffespark. AaB's venstre back, Jakob Ahlmann, trak mod baglinjen på kanten af københavnernes felt.

Her kom Christian Bolaños ned i en glidende tackling, og det fik dommer Michael Johansen til at pege på pletten.

Her fik Nicklas Helenius ansvaret, og AaB-topscoreren sparkede sikkert bolden ind i modsatte side af FCK-keeper Johan Wiland.

FCK udlignede kort efter pausen. Christian Bolaños blev spillet fri på højrekanten, og med en blanding af et indlæg og et lob fik costaricaneren bolden til sejle i kassen ved bageste stolpe, hvor Andreas Cornelius også stod klar til at prikken kuglen ind.

Christian Bolaños var også tæt på at score til 2-1, da han med 20 minutter igen sparkede et frispark på overliggeren.

Også den tidligere FCK-spiller Søren Frederiksen var tæt på at score for AaB, inden Andreas Cornelius brændte straffe.

Det var FC København, der kontrollerede de første 45 minutter. Specielt Nicolai Jørgensen var en trussel mod AaB-målet. Landsholdsspilleren havde flere farlige skud fra distancen, hvor et af dem ramte overliggeren.

Med det uafgjorte resultat har FCK nu igen 10 point ned til FC Nordsjælland, mens AaB ligger på fjerdepladsen med 41 point.

AaB møder i næste runde FC Midtjylland ude, mens FC København tager imod AGF.