06:31

Foto: Robert Bedsted

1 af 2

AaB: Ny cheftræner i gang med første træning

Lars Søndergaard er tilbage iAaB og havde i dag første træning med holdet.

Det er en særdeles erfaren herre, som havde første træning med sin trup i dag. Lars Søndergaard er tidligere cheftræner i AaB, Salzburg, Grazer, Insbruck, Viborg og Sønderjyske. Nu er Søndergaard vendt hjem til AaB, hvor det hele startede.

- Jeg har altid sagt, at der ikke sker en stor revolution. Vi har et velfungerende hold. De har udviklet en spillestil, som vil være synd at røre alt for meget ved, men selvfølgelig kan man se nogle småting, men det kommer med tiden.

Thomas Augustinussen husker Søndergaard som assistenttræner, da han startede i 2000.

- Jeg kender Lars lidt fra dengang, det er lidt sjovt, at han vender tilbage efter så mange år.

Efter en sæson, hvor AaB endte på en femteplads bare fire point efter Randers er holdet nu klar til at tage fat på den nye sæson med en kamp mod Esbjerg den 19. juli.

- Sidste sæson var lidt svingende, vi skal tilbage og finde det der stabile niveau, siger Thomas Augustinussen.

Lars Søndergaard tager sine spillere med på træningsophold i Norge mandag aften. Han vil lære sine spillere ordentligt at kende inden sæsonen starter om en måned.

- Min helt klare målsætning med AaB er, hvis bare en enkelt spiller kan udvikle sig bare en lille smule, her det næste stykke tid, så vil summen af udvikling for hele holdet være stor, og så skal resultaterne nok komme, siger Lars Søndergaard.