AaB og Allan Gaarde stopper samarbejdet

Foto: Scanpix/Henning Bagger

AaB og sportsdirektør Allan Gaarde er blevet enige om at afbryde samarbejdet. Allan Gaarde er blevet fritstillet pr. dags dato.

AaB og sportsdirektør Allan Gaarde har fra dags dato valgt at stoppe samarbejdet. I første omgang fordeles Allan Gaardes opgaver imellem administrerende direktør Thomas Bælum og cheftræner Jacob Friis.

- Efter drøftelser mellem bestyrelsen og direktionen omkring den fremtidige struktur i vores sportslige afdeling er vi imidlertid enige om, at revurdere vores sportslige setup. Bestyrelsen vil snarest sætte sig sammen og beslutte den fremtidige struktur, oplyser bestyrelsesformand Torben Fristrup i en pressemeddelelse.

Læs også Bestyrelsen prikkede til nedslidt Gaarde: Jeg overvejede det selv

Allan Gaarde tiltrådte som sportsdirektør i AaB i 2013, og året efter vandt klubben "the double" med et dansk mesterskab og en pokaltitel. 

Siden er det blevet til tre placeringer som nummer fem, en placering som nummer 10 og sidste år en placering som nummer 9 i superligaen. 

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB med mange unikke udfordringer og oplevelser, men tiden er kommet til at søge nye udfordringer, og jeg ønsker kun klubben alt det bedste fremove, siger Allan Gaarde.

Bestyrelsesformand i AaB, Torben Fristrup, giver Allan Gaarde følgende ord med på vejen: 

- Allan Gaarde skal blandt andet huskes for sin medvirken til vores historiske The Double i 2014 med såvel et dansk mesterskab og en pokaltitel samt AaB’s største spillersalg nogensinde i form af Christian Bassogog i 2017, og vi har været glade for at have Allan som sportsdirektør.

Læs også Håndbold: Martin Larsen skifter til Bundesliga-klub

 

Forsiden lige nu