AaB og Brøndby deler i chancerigt drama

Det endte 1-1 i Aalborg mellem AaB og Brøndby i en superligakamp, der bød på masser af chancer.

Foran 10.092 tilskuere i Aalborg spillede AaB og Brøndby søndag 1-1 i en kamp, hvor specielt anden halvleg blev en dramatisk og chancerig affære.

Brøndby tog dog allerede føringen i første halvleg. Efter et hårdt, faldt indlæg ind i AaB's felt endte bolden hos Clarence Goodson. Den ofte udskældte Brøndby-forsvarer svigtede ikke og bankede tæt ved mål bolden i kassen.

Men efter et massivt pres i løbet af anden halvleg fik AaB udlignet. Målet blev scoret et kvarter før tid af Nicklas Helenius, der efter et fremragende indlæg fra Anders Due fik nettet til at blafre bag Brøndby-målmand Michael Falkesgaard.

Anders Due trak kort før tid forbi Dario Dumic med fri kurs mod mål. Brøndby-forsvareren hægtede AaB'eren, men dommer Michael Tykgaard valgte kun at give det gule kort. Dumic fik dog sit andet gule kort i overtiden.

Og det var en kamp, hvor begge hold havde chancer til mere end et mål hver. For mens AaB pressede højt oppe på banen og havde flere nærgående forsøg, lurede Brøndby hele tiden på kontramulighederne.

Første halvleg var uden den store dramatik. Men selvom kampen manglede tempo og intensitet, havde begge hold flere gode muligheAaB og Brøndby deler i chancerigt drama

Første halvleg var uden den store dramatik. Men selvom kampen manglede tempo og intensitet, havde begge hold flere gode muligheder.

For hjemmeholdet var Kasper Kusk den farligste mand i løbet af de første 45 minutter. Den unge AaB'er havde flere nærgående forsøg på målmand Michael Falkesgaard og skabte ofte problemer mellem Brøndbys forsvar og midtbane.

Også Brøndby havde deres muligheder i første halvleg, og det var specielt Simon Makienok, der flere gange gjorde sig farlig foran Nicolai Larsens mål.

Allerede efter 10 sekunders spil løb han bag AaB-forsvaret, men den høje angriber snublede i forsøget.

Og selvom anden halvleg kunne have budt på flere mål, endte det altså 1-1 i Aalborg. AaB er nu kun to point fra Randers FC, der ligger på tredjepladsen.

Med det uafgjorte resultat har Brøndby to point ned til AC Horsens, der ligger under nedrykningsstregen. Horsens møder mandag Superligaens bundprop Silkeborg.

Brøndby får i næste runde besøg af FC Nordsjælland på hjemmebane, mens AaB skal en tur til Aarhus for at møde AGF.