Foto: Allan Storkborg

AaB og Curth forlænger ikke samarbejdet

AaB og Jeppe Curth er blevet enige om ikke at forlænge den nuværende aftale, der udløber 30. juni 2014.[b] [/b]

30-årige Jeppe Curth kom til AaB tilbage i sommeren 2005 efter et ophold hos hollandske Feyenoord, og siden har han markeret sig som den indtil videre niende mest scorende spiller i klubbens historie med blot to fuldtræffere op til Erik Bo Andersen på ottendepladsen.

- Vi er blevet enige om, at det er optimalt for begge parter, at vi skilles til sommer, siger AaB's sportschef Allan Gaarde og tilføjer:

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Jeppe for hans store indsats for AaB. Jeppe har i ni år været en særdeles god repræsentant for klubben og med stor betydning såvel på som uden for banen. Det vil aldrig blive glemt, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden.

Jeppe Curth er vemodig over at forlade AaB, men ser samtidig frem til nye udfordringer:

- Dette er den bedste løsning for både AaB og mig. Jeg vil gerne takke for de ni år, hvor jeg har fået lov til at bære den rød/hvid-stribede trøje. Jeg har været privilegeret af, at kunne leve af min sport og min passion i så mange år, og jeg har ikke kunne vælge et bedre sted at udleve min drøm end i Nordjylland og AaB.

- Det at skulle bytte trøjen ud fra sommer, hvor det nu end kommer til at være, betyder ikke nødvendigvis, at jeg forlader Nordjylland for altid. Det kan være for en kort periode, men hensigten er at komme tilbage, så jeg kan støtte AaB-drengene på stadion, siger Jeppe Curth.

- De fleste ved, hvor meget AaB og Aalborg betyder for mig, og jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for en fantastisk tid med masser af store oplevelser, og nu vil jeg gøre mit til, at vi slutter en flot sæson af på den bedst mulige måde, tilføjer Jeppe Curth.

- En speciel tak skal lyde til supporterne for en altid enestående opbakning i både medgang og modgang, slutter Jeppe Curth, der foreløbig er noteret for 279 officielle kampe og 65 mål i AaB-dragten.

Jeppe Curth var blandt andet som Superliga-topscorer i sæsonen 2007/2008 en væsentlig faktor i AaB's seneste danske mesterskab.