Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

AaB om hårdt program: Vi kan stå distancen

AaB er inde i en hård periode med to kampe om ugen, men føler sig godt rustet til udfordringerne.

AaB har et hårdt program for tiden, hvor nordjyderne både spiller med i Superligaen, Europa League og DBU Pokalen.

Det medfører to kampe om ugen, men selv om det er et tæt program, der venter, så er holdets anfører sikker på, at aalborgenserne kan klare udfordringerne.

- Det begynder selvfølgelig at bide lidt, men vi er heldigvis i god form. Vi har stået distancen indtil videre, og vi har ikke været fysisk underlegne i nogen kampe, selvom vi har haft flere kampe på en uge, siger Rasmus Würtz.

Torsdag AaB slog Dynamo Kiev 3-0 i Europa League, og i går blev det til en ny sejr, da FC Nordsjælland blev besejret 0-1 .

- Vi burde have lidt ekstra på overskudskontoen efter to sejre i træk, og jeg synes, at vi står godt rustet til det program, der venter, siger anføreren.

En af holdets offensive profiler, Nikolaj Thomsen, er fint tilfreds med de mange kampe for tiden, som han er sikker på AaB-holdet nok skal klare.

- Vi skal slet ikke klage over vores hårde program. Det er en stor drøm for os, at være med i Europa League, og det er nogle fede kampe, som vi bare er glade for at spille, siger Nikolaj Thomsen

Heller ikke holdets cheftræner er bekymret for, om hans hold kan stå distancen.

- Jeg har ikke søvnløse nætter over spillernes fysik, men det er noget vi er meget opmærksom på for tiden. Det er vigtigt for os, at være skarp i restitutionen, så spillerne er friske, siger Kent Nielsen.

På torsdag venter en ny opgave, hvor AaB møder Vejle i DBU Pokalen, og her vil Kent Nielsen formentlige bringe lidt andre spillere ind i startopstillingen.

- Vi har en bred trup, og jeg forsøger at skifte lidt fra kamp til kamp. Nu venter en pokalkamp torsdag mod Vejle, hvor vi nok bringer nogle friske kræfter ind, men det bliver et meget slagkraftigt hold, som forhåbentligt kan bringe os videre i pokalen, siger Kent Nielsen.